Netwerk

Blossom wil mensen verbinden en inspireren. Daarom bieden wij in ons netwerk plek en podium aan kleinschalige ontmoetingen, eenmalig, in een beperkte serie of met een vast ritme vanuit Blossom en andere initiatieven. Mensen ontmoeten elkaar, beleven en ontdekken samen. Kijk in de agenda voor alle momenten.

Heb jij zelf een initiatief dan willen we je graag helpen bij het zichtbaar maken daarvan. Mail naar info@blossom030.nl.

Hieronder vind je een lijst van netwerken die in een serie of in een ritme worden aangeboden.

Nomaden Houten

Dinsdagavond 1x per twee weken, eten we met elkaar en delen we ons geloof, onze twijfels en ons ongeloof met elkaar. We spelen, denken, bespreken, dromen, voeren actie…..We komen samen bij een van de betrokken mensen thuis. De Nomaden groep bestaat op dit moment uit mensen tussen de 25 en 40 jaar. Humor, aandacht, inspiratie, creativiteit en plezier zijn woorden die bij de Nomaden passen.

Contact: Bram

De Graal

De Graalbeweging is een internationale eigentijdse vrouwenbeweging geworteld in een lange christelijke traditie. We voelen ons met elkaar verbonden door de overtuiging dat wij onze spiritualiteit actief vorm willen geven. Vrouwen van verschillende generaties zetten zich in voor rechtvaardigheid, duurzaamheid en vrede, op allerlei terreinen. In Nederland zijn wij uitgegroeid tot een gemeenschap waarbinnen een levendige en spannende zoektocht plaatsvindt tussen vrouwenspiritualiteit, christendom en zenboeddhisme. Voor meer info over de verschillende programma’s: www.degraalbeweging.nl

Contact: Hermien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *