Walkofpeace

In het kader van de Vredesweek organiseren Ambassade van Vrede Su-Shi en restaurant Syr op zaterdag 23 september een Walk of Peace in hartje Utrecht. Een wandeling met het thema ‘voorbij het hokjesdenken’. Blossom030 doet hier graag aan mee en we nodigen je van harte uit om mee te doen!

Deelnemers aan de ‘walk of peace’ kunnen onder de oude bomen van de speelweide van het Servaasbolwerk,  geblinddoekt aan tafel en met elkaar in gesprek over wat samenbindt en wat vervreemdt. Wat zal er ontstaan? Nieuwe gedachten? Verdeeldheid? Een nieuwe melodie op een oude tekst? Een aantal mensen van Blossom030 participeren (ook geblinddoekt) in wat er ontstaat.

Heb je zin om zaterdag 23 September tussen 13.00 en 17.00 mee te doen bij de tafel (door te praten, spelen, ontwerpen, zingen, musiceren of dichten?) We zouden het leuk vinden als je meedoet. Mail ons via een reply op deze mail of direct op info@blossom030.nl

Over de Walk of Peace
Langs de route vind je bijzondere, bekende en juist minder bekende locaties en kan je kennis maken met de vrijwilligers van mooie initiatieven en organisaties in Utrecht die op hun eigen manier hun steentje bijdragen aan de nationale Vredesweek. Van kerk en moskee tot het buurtcafe waar de lekkerste koffie wordt geserveerd. Van de sterrenwacht tot de oude bajes van Utrecht. Van exposities tot aan geweldige mensen langs de weg die vredeskoekjes uitdelen.
Lees alle info over de Walk of Peace Utrecht en meld je gratis aan!
blinddoek
Over Blossom030
Blossom030 richt zich op zingeving door ontmoeting rondom maatschappelijke en levensbeschouwelijke thema’s op initiatief van allerlei maatschappelijk geëengageerde mensen.
Activiteiten worden bedacht volgens het principe van co-creatie en zijn altijd gericht op ontmoeting en het in de breedste zin van het woord tot bloei brengen van de directe leefomgeving. Blossom werkt vanuit de christelijke spiritualiteit en herkent zich in de metafoor van de pelgrim.
Mensen zijn samen op reis en onderweg komen ze nieuwe mensen, inzichten en vormen tegen die hen de weg door het leven wijzen. Blossom030 doet mee aan de ‘walk of peace’ omdat zij graag samen met vele andere organisaties en levensbeschouwingen wil staan voor vrede en gerechtigheid.

Leave a Reply

(wordt niet gepubliceerd)