Weer als nomaden onderweg

Nomaden
Ooit vonden wij elkaar onder de term ‘nomaden’. We verschillen enorm, maar het onderweg zijn en onderweg w√≠llen zijn was een sterk gedeelde ervaring en zo ontstond Blossom zoals we dat op de dag vandaag nog zijn; samen onderweg.

Oase
In fysieke zin heeft onze karavaan jarenlang in de oase van woongroep KitTov kunnen verblijven. We kijken dankbaar terug op een mooie periode van vieringen en andere activiteiten in de prachtige kapel en de fijne eetzaal, waar we veel met elkaar hebben mogen delen.

Opnieuw op weg
Nu zijn we ook fysiek weer onderweg. We hebben afscheid genomen van KiTov en zoeken naar een nieuwe plek in de stad, waar we kunnen neerstrijken. Dat is even wennen – je raakt toch wat uit vorm als je een tijd lang wat minder beweegt – maar het voelt zeker niet alsof we nu door de woestijn dolen. Er zijn verschillende gesprekken gaande en we komen geen hardvochtige herbergiers tegen.
Daarnaast zijn we sowieso in deze coronatijden vooral online aan het vieren; we willen extra voorzichtig zijn en nemen liever het zekere voor het onzekere.

Op de hoogte blijven?
Als we een nieuwe oase hebben gevonden, zullen we dat zeker hier laten weten, maar houd ons vooral ook via Facebook, Instagram en Twitter in de gaten; daar zijn we iets actueler en actiever dan op de website…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *