Wij heffen het glas! Hef je mee?


Samen met de Protestantse Gemeente Utrecht en Kerk op Zuilen zijn wij al meer dan een jaar bezig om in de voormalige Bethelkerk het Buurtklooster Zuilen te realiseren, en de kogel is dus door de kerk:

‘De Protestantse Gemeente Utrecht opdracht heeft gegeven de verbouw en transformatie van de voormalige Bethelkerk te starten’.

Dit heuglijke feit gaan we vieren met het heffen van een prachtig glas Buurtkloosterbloesemblond!
Nooit van Buurtkloosterbloesemblond gehoord? Dat kan kloppen.
Het gaat hier namelijk om een nieuw, speciaal voor het Buurtklooster gebrouwen bier.

Samen met brouwer Mark hebben we een uniek blond bier ontwikkeld met een ondertoon van vlierbloesem, om je op de warme dagen die ons (hopelijk) te wachten staan wat verfrissing te bieden.
Wij hebben er al van mogen proeven en we droomden gelijk weg naar de bloei van een prachtige community die op haar beurt de wijk gaat helpen verder te bloeien!

Brouwer Mark en ‘onze eigen’ Erica openden voor de deur van de Bethelkerk de eerste flessen

Ook jij kunt – zo lang de voorraad strekt – meegenieten van Buurtkloosterbloesemblond én de Stichting Buurtklooster Zuilen steunen, waar de volledige winst naartoe zal gaan.
Stuur hiervoor een mailtje naar info@blossom030.nl met daarin duidelijk hoeveel sixpacks je wilt afnemen.

Je krijgt vervolgens een mail met een betaalverzoek*. Zodra je hebt betaald maken we een afspraak met je wanneer (vanaf eind mei) en waar (in Utrecht of Baarn) je je bestelling op kunt komen halen.

Het label, ontwerp door Specialfish


*De prijs publiceren we niet hier, maar kom je per mail te weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *